Andalusie

 

 
 

 

Lanzarote - casa christian
Algemeen
Gelegen in de rustige omgeving van La Asomada biedt deze landelijke villa met 4 slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen, u alle comfort en sfeer voor uw welverdiende vakantie. Op de begane grond bevinden zich een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde garderobekast. Een badkamer met dubbele wastafel, een rond bad en een douche en alle andere faciliteiten.

De ruime woonkamer met grote ramen, sfeervolle houten vloer en uitzicht op de tuin is voorzien van een TV met satellietverbinding en DVD. In de doorgang naar de keuken bevindt zich een speelkamer met biljarttafel en bar.
De grote eetkeuken is in rustieke sfeer ingericht met een ceramische kookplaat, oven, koel/vriescombinatie, grill, magnetron, vaatwasser, bakplaat en alle wenselijk elektrische apparaten en een volledige keukenuitrusting. In de serre bevindt zich de wasmachine en droger.
Met een wenteltrap die zich in het midden van het huis bevindt, gaat u naar de hogere verdieping, waar twee eenvoudige slaapkamers met twee eenpersoonsbedden zijn. En de ouderslaapkamer met ronde jacuzzi, een en-suite badkamer met douche en een ingebouwde garderobekast.

Deze etage heeft een groot balkon met uitzicht over het zwembad en de speeltuin die bij het huis gelegen zijn. Het terras biedt grote privacy en geeft direct toegang tot de speeltuin (met schommels en glijbanen voor de allerkleinsten). Er is een ingebouwde barbecue aanwezig met gezellig terrasmeubilair onder een houten pergola.

Het verwarmde zwembad (afmeting: 10 x 4 m, diepte 1.35 – 1.95 m) heeft de bijzonderheid van een bar aan een van de zijkanten. Rondom het zwembad staan diverse fitness apparaten, basketbalveld, ligbedden, douches en een overdekte relaxzone,  waar een tafeltennistafel en ligbed van 2 x 2 m staan.

Prijzen

Casa Christian: € 161,00 p.n.

Informatie aanvragen
 
Print deze pagina E-mail deze pagina
 
Locatie Beoordeling Weer
 
Weersverwachting
Arrecife
Meer weer in Arrecife
 

  
 
España Exclusiva | Sportlaan 299 | 2566 KL Den Haag | T: +31 70 368 60 40 | E: info@espanaexclusiva.com
© Copyright España Exclusiva 2012 - Kvk 27188023 - Algemene voorwaarden
 
Twitter Facebook LinkedIn E-mail