Andalusie

 

  
castilie en leÓn - ÁVILA - gredos  

Sedert 1928 is in de Sierra de Gredos dit gebouw gevestigd, de eerste parador, tussen helder water, ruige rotsen en groene dennenbossen. Door de ligging op de Alto del Risquillo heeft de parador een bevoorrecht uitkijkpunt over de Valle del Tormes, het massief van Gredos en de Sierra de Piedrahita en Béjar.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: - Vanaf: € 67,- p.p.p.n.
 


castilie en león - burgos - Covarubias  

Dit huis is een oude stal geweest. Nu is het gerestaureerd tot een prachtig authentiek buitenhuis met vijf tweepersoonskamers, voorzien van badkamers. Er is een eetkamer waar u 's ochtends verwelkomd wordt met een heerlijk Spaans ontbijt.
Meer informatie >>
Mojacar
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: - Vanaf: € 59,- p.p.p.n.
 


castilie en león - burgos - Crespos  

Ergens in de provincie Burgos, vlakbij de stad Burgos, ligt een rustig dorpje met de naam Crespos. Daar vindt u Huize La Gandara, temidden van schitterend natuurschoon. Een deel van het huis wordt bewoond door de eigenaren, dus ook hier kunt u het gevoel hebben Spanjaard onder de Spanjaarden te zijn. Het gedeelte dat wordt verhuurd, heeft vier tweepersoonskamers, een salon, een eetkamer met open haard en een tuin.
Meer informatie >>
Mojacar
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: - Vanaf: € 68,- p.p.p.n.
 


castilie en león - burgos - granja ribacardo  

Granja Ribacardo is een paleis uit de 15e eeuw. De toren diende ter verdediging en het huis behoort tot de oudste gebouwen uit deze streek. Nu is dit paleis gerestaureerd tot een Posada met tien tweepersoonskamers, een eenpersoonskamer en een suite. Granja Ribacardo staat bekend om haar uitstekende keuken. Meer informatie >>
Burgos
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: - Vanaf: € 62,- p.p.p.n.
 


castilie en león - burgos - casa martin  

In Casa Martin is niemand een buitenlander, want behalve dat er een vriendelijke en gezellige sfeer heerst, komen de moderne tijd en het traditionele er samen. Het hotelletje is voorzien van dertien moderne kamers, met een prachtig panoramisch uitzicht over de Oberanes bergen, La Bureba, het oude kasteel en het dorp. AIle kamers zijn voorzien van centrale verwarming, badkamer, telefoon, satelliet, televisie en radio. Verder staat Casa Martin bekend als een van de weinige locaties waar u kunt genieten van de pure Castiliaanse
keuken. Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: - Vanaf: € 79,- p.p.p.n.
 


castilie en león - burgos - Molino del canto  

Deze gerestaureerde molen is een heel gezellig logement, dat door de eigenaren zijn eigen sfeer heeft teruggekregen. Er zijn zes kamers, voorzien van centrale verwarming, en een badkamer. Ook is er een salon met open haard en een tuin die grenst aan de rivier de Ebro.
Meer informatie >>
Mojacar
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: - Vanaf: € 106,- p.p.p.n.
 


castilie en león - burgos - casa paula  

Casa Paula is een soort Posada waar u tegen zeer schappelijke prijzen gebruik kunt maken van de bar en het restaurant, gelegen op de begane grond. Maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van uw eigen keuken. Het huis beschikt over negen tweepersoons-kamers en een eenpersoonskamer, allen voorzien van badkamers.
Verder is er een salon, een keuken en een tuin.
Meer informatie >>
Mojacar
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: - Vanaf: € 44,- p.p.p.n.
 


castilie en león - burgos - La torre de herran  

Ballonvaarten worden bij dit huis georganiseerd. Ook dit huis is volledig gerestaureerd en zijn de authentieke ornamenten en wandschilderingen bewaard gebleven. Het huis stamt uit de middeleeuwen en ligt in de vallei van Tobalina vlakbij het natuurpark en monument van Valderejo. Het huis is in bezit van 7 twee persoonskamers met badkamer, een bar, eetzaal en een grote bibliotheek waar de middeleeuwse wandschilderingen bewaard zijn gebleven.
Meer informatie >>
Mojacar
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: - Vanaf: € 79,- p.p.p.n.
 


castilie en león - burgos - hotel torre de ruesga  

Ballonvaarten worden bij dit huis georganiseerd. Ook dit huis is volledig gerestaureerd en zijn de authentieke ornamenten en wandschilderingen bewaard gebleven. Het huis stamt uit de middeleeuwen en ligt in de vallei van Tobalina vlakbij het natuurpark en monument van Valderejo. Het huis is in bezit van 7 twee persoonskamers met badkamer, een bar, eetzaal en een grote bibliotheek waar de middeleeuwse wandschilderingen bewaard zijn gebleven.
Meer informatie >>
Mojacar
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: 10 Vanaf: € 128,- p.k.n.
 


castilie en león - ÁVILA  

De parador staat in het oude monumentale centrum van Ávila en wordt omgeven door indrukwekkende muren. Het interieur straalt een intieme en warme sfeer uit en vormt daardoor een eenheid met de omgeving. Het geheel is mooi en met rijke kleuren gedecoreerd en heeft vloeren van graniet en adobe. De kamers zijn ruim, licht en sommige ervan hebben een baldakijn boven het bed. Opvallend zijn de tuin met archeologische resten, de geweldige patio met glazen dak en de cafetaria.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: 8,0 Vanaf: € 79,- p.p.p.n.
 


castilie en león - ÁVILA - lerma  

Het hertogelijk paleis staat op het hoogste deel van de stad Lerma, op de resten van een kasteel uit de 15e eeuw. Het gebouw ligt rond een patio met galerijen. Na de restauratie is het nu een parador met 70 kamers, restaurant, vergaderzalen etc.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: 8,8 Vanaf: € 78,- p.p.p.n.
 


castilie en leÓn - leÓn - leÓn  

De bouw van het klooster van San Marcos startte in de 16e eeuw om in de plaats te komen van een eerder klooster uit de 12e eeuw uit de tijd van Alfonso VII. Het klooster heeft lange tijd de functie gehad als hospitaal voor de pelgrims op weg naar Santiago. Al voordat u binnenkomt doet u een stap terug in de tijd. De voorgevel in platereske stijl is rijk versierd. Deze rijke decoratie treft u ook in het luxe interieur van de openbare ruimten en de kamers.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * * * (5) Beoordeling: 8,5 Vanaf: € 108,- p.p.p.n.
 


castilie en leÓn - leÓn - Palencia  

De bevoorrechte locatie in het natuurgebied Fuentes Carriones bepaalt de typische kenmerken van deze parador. De schoonheid van de natuur van de Picos de Europa samen met het blauwe water van het stuwmeer Ruesga en de romaanse kust spelen hier een duidelijke hoofdrol in het landschap, en maken het geheel tot een onvergelijkbare schoonheid. Goede smaak en élegance karakteriseren het interieur.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * (3) Beoordeling: - Vanaf: € 94,- p.p.p.n.
 


castilie en leÓn - salamanca - CIUDAD RODRIGO  

De parador ligt op de vruchtbare oever van de rivier de Águeda. Het kasteel, dat bedekt is met klimop, heeft een slottoren die een fantastisch uitzicht geeft over het landschap van de Campo Charro. De locatie biedt alles om de schoonheid van de natuur in de omgeving te ontdekken en om de monumentale rijkdom van Ciudad Rodrigo te bewonderen.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: 6,0 Vanaf: € 87,- p.p.p.n.
 


castilie en leÓn - salamanca  

De parador staat aan de linker oever van de rivier de Tormes, op een heuvel met zicht over het monumentale centrum van de stad. De grote ramen zorgen voor een vrij uitzicht over de stad als een openlucht museum waar vooral de torens van de kathedraal de aandacht trekken. Comfort en ruimte zijn de kenmerken van de openbare ruimten de salons en de kamers.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: 9,1 Vanaf: € 88,- p.p.p.n.
 


castilie en leÓn - segovia - la granja  

De nieuwe parador La Granja is het levende bewijs van het rijke verleden. De parador bestaat uit twee gebouwen. In het Casa de los Infantes, in de 18 e eeuw door Carlos III gebouwd, zijn de kamers gevestigd. Het andere gebouw is ingericht met vergaderzalen.
La Granja ligt op slechts 11 km van Segovia in het hart van de Sierra de Guadarrama.
U bevindt zich in La Granja middenin een prachtige natuur en tussen veel historische monumenten.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: - Vanaf: € 94,- p.p.p.n.
 


castilie en leÓn - soria  

Deze parador staat op een bevoorrecht hoge plaats in het landschap waardoor er een geweldig uitzicht is over de monumentale stad en de rivier de Duero. Dankzij de enorme ramen kunt u ook binnen van dit uitzicht genieten. De aanwezigheid van Antonio Machado, beroemd schrijver uit de eerste helft van de 20e eeuw, is overal hier en in de stad te voelen.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: - Vanaf: € 91,- p.p.p.n.
 


castilie en leÓn - Valladolid - Tordesillas  

Dit herenhuis staat in de historische stad Tordesillas, een kruispunt van Romeinse wegen. De parador wordt omgeven door een mooi dennenbos en een ruime, goed verzorgde, tuin die voor de rust zorgen van een natuurgebied. De Castiliaanse stijl overheerst in het gebouw en in het interieur. De rust die het gebouw en het zwembad uitstralen nodigen uit om volledig te ontspannen of tot het maken van een wandeling.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: - Vanaf: € 67,- p.p.p.n.
 


castilie en leÓn - Villafranca del bierzo  

Villafranca del Bierzo ligt een prachtige streek. Vroeger was de stad een rustplaats op de Camino de Santiago. Door de ligging vlakbij de Ancares in Galicië zijn er duidelijk Galicische invloeden in het gebouw te zien. Het interieur echter heeft de typische kenmerken van een traditionele Castilliaanse decoratie.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * (3) Beoordeling: - Vanaf: € 79,- p.p.p.n.
 


castilie en leÓn - zamora – benavente  

Dit herenhuis staat in de historische stad Tordesillas, een kruispunt van Romeinse wegen.
De parador wordt omgeven door een mooi dennenbos en een ruime, goed verzorgde, tuin die voor de rust zorgen van een natuurgebied. De Castiliaanse stijl overheerst in het gebouw en in het interieur. De rust die het gebouw en het zwembad uitstralen nodigen uit om volledig te ontspannen of tot het maken van een wandeling.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: - Vanaf: € 87,- p.p.p.n.
 


castilie en leÓn - zamora – sanabria  

De parador staat op een unieke plaats, slechts 12 km verwijderd van het Meer van Sanabria, het grootste gletsjermeer van Europa. De omgeving biedt de natuurliefhebber de mogelijkheid om prachtige excursies en wandeltochten te maken in de natuur. De salon van de parador en een aantal kamers hebben uitzicht over de monumentale stad van Puebla de Sanabria.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * (3) Beoordeling: - Vanaf: € 67,- p.p.p.n.
 


castilie en leÓn - zamora  

Dit paleis uit de 15e eeuw staat in het centrum van de provinciehoofdstad en is gebouwd op een voormalige Romeinse vesting. Het interieur straalt, door het meubilair en de aankleding, een middeleeuwse sfeer uit. De patio en de galerij zijn renaissance. In de goed verzorgde tuin is een zwembad. In het restaurant moet u zeker kennismaken met de Zamoraanse keuken.
Meer informatie >>
     
Aantal sterren: * * * * (4) Beoordeling: 9,3 Vanaf: € 87,- p.p.p.n.
 

Terug naar boven
 

 
España Exclusiva | Sportlaan 299 | 2566 KL Den Haag | T: +31 70 368 60 40 | E: info@espanaexclusiva.com
© Copyright España Exclusiva 2012 - Kvk 27188023 - Algemene voorwaarden
 
Twitter Facebook LinkedIn E-mail